service=1574 template=2 cached=1:20

Wereldwinkel Steenbergen

Over de partner
Bij Wereldwinkel Steenbergen kunt u terecht voor eerlijke producten, zoals tassen, decoratie of boekjes. Leuk voor uzelf of als cadeautje voor een ander. In de winkel wordt u geholpen door vriendelijke vrijwilligers, die altijd voor u klaar staan. Het ruime assortiment bij Wereldwinkel Steenbergen komt vanuit diverse delen van de wereld. Dit zijn landen als Indonesië, Vietnam, Mexico, Zimbabwe en Sri Lanka.

Wereldwinkel Steenbergen betaalt een eerlijke prijs, waardoor hun producten het werk van mensen over de gehele wereld behouden. Alle klanten in de winkel dragen een steentje bij aan het behouden van een menswaardig bestaan. Kopen bij de Wereldwinkel is dus de beste manier om iets goeds voor een ander te doen. Neem ook eens een kijkje in de winkel en laat je inspireren door de mooie, afwisselende collectie!

Uw voordeel met de waarderingspas Samen in Steenbergen
U kunt bij Wereldwinkel Steenbergen afrekenen met het tegoed op uw mantelzorgpas.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00-17.00 uur
Woensdag: 10.00-17.00 uur
Donderdag: 10.00-17.00 uur
Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Kaaistraat 25-a
4651 BC Steenbergen

Telefoonnummer
06 3094 5187

Email
bnvangiel[email protected]

Website
Wereldwinkel Steenbergen Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

      GROUPCARD
 Naar boven