Heeft u onderstaande antwoorden al bekeken?

Is er iets niet duidelijk? Bekijk de onderstaande vragen en antwoorden.
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Onderaan de pagina staan onze contactgegevens.

Uw aanvraag wordt eerst beoordeeld. Na akkoord wordt de aanvraag administratief verwerkt, wordt de pas aangemaakt en verzonden. U ontvangt uw pas uiterlijk 2 weken na aanvraag.

Met uw waarderingspas krijgt u voordeel bij de volgende partners.

Bezoek de website regelmatig, want er komen steeds meer nieuwe partners en aanbiedingen bij! Daarnaast wordt u regelmatig via de tweemaandelijkse nieuwsbrief van Samen in Steenbergen op de hoogte gehouden van (nieuwe) partners en gemeentelijk (mantelzorg)nieuws.

Als uw Samen in Steenbergen pas is gestolen of u bent de pas verloren, dan kunt u een nieuwe pas aanvragen. De kosten voor een vervangende Samen in Steenbergen pas bedragen vijf euro. Deze kosten kunt u direct via de website voldoen (met een beveiligde iDeal-betaling).
Als u naar “Mijn Mantelzorgpas” gaat en inlogt kunt u met één klik op “Pas Kwijt” een nieuwe pas aanvragen. U wordt doorgeleid naar de betaalomgeving. Zodra de betaling is bevestigd, nemen wij uw aanvraag in behandeling. Het tegoed van uw huidige kaart boeken wij over naar de nieuwe pas.
Mocht u uw pas nog niet hebben geregistreerd dan moet u dit nog doen om een nieuwe pas aan te vragen.
U kunt dit hier doen: Klik hier of kunt u bellen naar 088 538 7067 en dan word dit telefonisch gedaan.
U moet dit doorgeven aan het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen, zij nemen de aanvraag in behandeling en handelen deze verder af.
Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op. Het telefoonnummer vindt u onderaan deze pagina.

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen.

Adres
Fabrieksdijk 6
4651 BR Steenbergen

Openingstijden klantenservice waarderingspas Samen in Steenbergen
ma- vrij 09.00 – 17.00 uur

E-mail: [email protected]

Telefoon: 088 538 7067Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

      GROUPCARD
 Naar boven