Heeft u onderstaande antwoorden al bekeken?

Is er iets niet duidelijk? Bekijk de onderstaande vragen en antwoorden.
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? Onderaan de pagina staan onze contactgegevens.

Uw aanvraag wordt eerst beoordeeld. Na akkoord wordt de aanvraag administratief verwerkt, wordt de pas aangemaakt en verzonden. U ontvangt uw pas uiterlijk 2 weken na aanvraag.

Met uw waarderingspas krijgt u voordeel bij de volgende partners.

Bezoek de website regelmatig, want er komen steeds meer nieuwe partners en aanbiedingen bij! Daarnaast wordt u regelmatig via de tweemaandelijkse nieuwsbrief van Samen in Steenbergen op de hoogte gehouden van (nieuwe) partners en gemeentelijk (mantelzorg)nieuws.

Als uw waarderingspas is gestolen of u bent het verloren,  dan kunt u een nieuwe pas aanvragen. Via ‘Mijn Samen in Steenbergen’ kunt u inloggen en onder de knop ‘Waarderingspas Samen in Steenbergen kwijt’ het formulier invullen. De kosten voor een vervangende waarderingspas bedraagt vijf euro. U ontvangt hiervoor een factuur die vooraf betaald dient te worden.

U moet dit doorgeven aan het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen, zij nemen de aanvraag in behandeling en handelen deze verder af.
Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op. Het telefoonnummer vindt u onderaan deze pagina.

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen.

Adres
Fabrieksdijk 6
4651 BR Steenbergen

Openingstijden klantenservice waarderingspas Samen in Steenbergen
ma- vrij 09.00 – 17.00 uur

E-mail: service@groupcard.nl

Telefoon: 088 538 7067Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

      GROUPCARD
 Naar boven