Word ook partner van Samen in Steenbergen!

Gemeente Steenbergen heeft onlangs besloten om mantelzorgers binnen de gemeente te waarderen middels Samen in Steenbergen. De reden voor deze invulling is om de mogelijkheden voor alle betrokken partijen te vergroten, maar ook om waardering aan een grotere groep aan te kunnen bieden. Graag zouden wij uw bedrijf ook voor 2018 als partner van Samen in Steenbergen zien.

Wat betekent deelname aan Samen in Steenbergen voor u?

  In contact komen en blijven met een specifieke groep consumenten.
  Geen gedoe met ingewikkelde applicaties en implementatie*.
  Promotie op de speciale website Samen in Steenbergen van de gemeente.
  Een eigen online partnerpagina.
  Gratis contentbeheer van uw partnerpagina, inclusief tekst en vormgeving.
  Eigen inlog met online, real-time inzicht in de aankopen in uw winkel met ‘Mantelzorg in Steenbergen’.
  Up-to-date rapportages, zodat u hier weer op kunt anticiperen.
  Uw bedrijf wordt meegenomen in de online nieuwsbrieven die verstuurd worden naar alle inschrijvers/pashouders.
  Een eenvoudige en doeltreffende manier om uw MVO-beleid lokaal in te steken.

*  Uw huidige betaalterminal is bruikbaar, mits CCV. Voor gebruik van de waarderingspas ‘Samen in Steenbergen’ moet CCV mogelijk wel een kleine software update doen op uw terminal. Dit gaat van afstand. De eenmalige kosten die aan deze update verbonden zijn (ca. 30 Euro) kunnen gedeclareerd worden. Indien nodig ondersteunen wij u in deze aanpassing. Naast CCV is het ook mogelijk om via een webterminal mee te doen met ‘Mantelzorg in Steenbergen’.

Wat vragen wij van u?

De enige tegenprestatie die we van u als ondernemer vragen is ook een blijk van waardering van u aan de mantelzorger. Hoe u dit invult bepaalt u zelf. Om u een beeld te geven, u kunt denken aan een kortingspercentage op het gehele assortiment of een specifiek product voor een aangepaste prijs. Maar zie deelname aan ‘Mantelzorg in Steenbergen’ vooral als een maatschappelijke geste waarin u als bedrijf een verschil maakt binnen de lokale samenleving.

Sluit u nu aan en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met op. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en hopen u als partner te verwelkomen.  * verplicht in te vullen

  [recaptcha]


  Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

  Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

        GROUPCARD
   Naar boven