service=270 template=2 cached=1:20

Slijterij Het Genoeghen

Over de partner
Slijterij Het Genoeghen is gelegen in het hart van het waterrijke Dinteloord. Met drie jachthavens en een levendig winkelhart is het hier altijd gezellig. In de landelijk ingerichte en sfeervolle winkel, vindt u een ruim assortiment aan sterke drank, kwaliteitswijnen, speciaalbier en relatiegeschenken. De slijterij vindt het een uitdaging om te blijven verrassen. Het assortiment wordt daarom regelmatig aangepast, uitgebreid en voorzien van speciale items. Slijterij Het Genoeghen probeert dit assortiment ook zoveel mogelijk te voorzien van lokale en eerlijke producten. Daarnaast organiseert de slijterij regelmatig proeverijen, wijn- en spijsavonden en workshops.

Uw voordeel met de waarderingspas Samen in Steenbergen
Bij een besteding van boven de € 20,- met de waarderingspas Samen in Steenbergen, ontvangt u een leuke, kleine attentie.

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

 

 

     

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:30 uur
Woensdag: 10:00 – 17:30 uur
Donderdag: 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 – 19:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Raadhuisplein 3
4671 DA Dinteloord

Telefoonnummer
0167 – 500447

Email
[email protected]

Website
Slijterij Het Genoeghen Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

      GROUPCARD
 Naar boven