service=274 template=2 cached=1:20

LinFina Lingerie

Over de partner
LinFina Lingerie is een begrip in het gezellige winkelhart van Steenbergen. Bij LinFina krijgt u goed advies met een persoonlijke benadering. Zij beschikken over ruime paskamers met veel privacy en een gezellige zithoek. LinFina Lingerie biedt u lingerie én bodyfashion met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als bezoeker winkelt u in een ongedwongen sfeer en u mag in alle rust passen en vergelijken, het team van LinFina Lingerie hecht hier veel waarde aan. Het assortiment bestaat uit de beste lingeriemerken en kent een grote verscheidenheid aan modellen en pasvormen. LinFina beschikt over de volgende merken: Prima Donna, Twist, Marie Jo/ L’Aventure, Chantelle, Passionata, Triumph, Femilet, Anita Rosa Faia, Sloggi, Schiesser, Mey, Ten Cate, HOM.

Uw voordeel met de waarderingspas Samen in Steenbergen
Wanneer u betaalt met de waarderingspas Samen in Steenbergen kunt u uw maat gratis op laten meten, kunt u genieten van Lingerie Styling: Voel je mooi in Lingerie of krijgt u een gratis waszakje bij uw aankoop!  

 Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.
 
    

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:45 – 17:30 uur
Woensdag: 09:45 – 17:30 uur
Donderdag: 09:45 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:45 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:45 – 17:00 uur

Adres
Grote Kerkstraat 3a
4651 BA Steenbergen

Telefoonnummer
0167 – 531393

Email
[email protected]

Website
LinFina Lingerie Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

      GROUPCARD
 Naar boven