service=1839 template=2 cached=1:20

Het Wagenhuis

Over de partner
Bij Het Wagenhuis staan de koks voor u klaar om heerlijke, verrassende gerechten te bereiden. Of het nu alleen een maaltijd is of speciaal voor een verjaardag, bedrijfsuitje, feest of jubileum is, alles is mogelijk. Er kan zelfs een DJ of band geregeld worden. Bovendien bieden ze heerlijke arrangementen, zoals een barbeque of spidergrillen met biljartgolf. U kunt dus van meer dan alleen culinaire gerechten genieten.

Bij Het Wagenhuis is het geen probleem als u allergieën of dieetwensen hebt. In de keuken weten de koks wel iets bijzonders te bereiden. Het team bestaat uit enthousiaste dames en heren die u een leuke middag of avond zullen bezorgen. Ook als u in alle rust met iemand wil praten is dit mogelijk. Kom gezellig eens langs bij het unieke restaurant ‘Het Wagenhuis’!

Jouw voordeel met de waarderingspas Samen in Steenbergen
Als u bij Het Wagenhuis langskomt met uw waarderingspas, kunt u het transactiebedrag afrekenen met uw pas tegoed.

      

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-22.00 uur
Donderdag: 10.00-22.00 uur
Vrijdag: 10.00-00.00 uur
Zaterdag: 10.00-00.00 uur
Zondag: 10.00-22.00 uur

Adres
Hoogte 15-19
4681 AB Nieuw-Vossemeer

Telefoonnummer
0167 502 475

Email
[email protected]

Website
Het Wagenhuis Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

      GROUPCARD
 Naar boven