service=272 template=2 cached=1:20

Clara & Roxane Hair Face Body

Over de partner
Clara & Roxane hair face body is een dames- en herenkapperszaak, schoonheidssalon, nagelsalon en winkel in één. Het team van Clara & Roxane hair face body is gespecialiseerd in gelcolor, visagie, bruidskapsels, pruiken en haarverlenging met extensions. Verder kunt u heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling, massage, lichaamspakking, manicure of voetverzorging. Wilt u eens iets anders? Bij Clara & Roxane bent u verzekerd van een professioneel advies. De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends en werken alleen met topmerken. Het team van Clara & Roxane Hair Face Body volgt het hele jaar door cursussen, trainingen en gaat naar shows en beurzen om zo helemaal up-to-date te blijven.

Uw voordeel met de waarderingspas Samen in Steenbergen
Met de waarderingspas Samen in Steenbergen ontvangt u bij uw aankoop of behandeling een travel size shampoo, conditioner of gezichtsmasker cadeau t.w.v. €10,-

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.
✓ De korting geldt per waarderingspas en is niet overdraagbaar.

    

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 08:30 – 18:00 uur
Donderdag: 08:30 – 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 21:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 17:00 uur

Adres
Julianastraat 13
4651 BX Steenbergen

Telefoonnummer
0167-565641

Email
[email protected]

Website
Clara & Roxane Hair Face Body Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

      GROUPCARD
 Naar boven