service=1833 template=2 cached=1:20

BISTRO-BAR DOK

Over de partner
Bij Bistro-Bar DOK in Steenbergen bent u van woensdag tot en met zondag van harte welkom. Kom gezellig langs met een vriend(in), collega, familie of iemand anders en geniet van een heerlijke lunch, drankje, borrel, diner, lounge of groepsevenement. Bij Bistro-Bar DOK heeft u keuze uit heerlijke cocktails, verrassende fingerfood, meer dan 60 soorten speciaalbier of iets anders. Er is voor een ieder wel wat wils.

Culinair eten met een uitzicht op de jachthaven doet u bij Bistro-Bar DOK in Steenbergen. U kunt er zelfs een heel weekendje weg van maken door te overnachten in één van hun luxe hotelkamers. Verwen uzelf bij Bistro-Bar DOK en geniet van de gezellige sfeer!

Jouw voordeel met de waarderingspas Samen in Steenbergen
Met de waarderingspas geniet u van prachtige voordelen bij Bistro-Bar DOK. Zo ontvangt u een kopje koffie of thee naar keuze als u aangeeft met de waarderingspas Samen in Steenbergen te willen betalen.

      

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 12.00-22.00 uur
Donderdag: 12.00-22.00 uur
Vrijdag: 12.00-22.00 uur
Zaterdag: 12.00-22.00 uur
Zondag: 12.00-22.00 uur

Adres
Kade 2
4651 BS Steenbergen

Telefoonnummer
0167 563 072

Email
[email protected]

Website
BISTRO-BAR DOK Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

      GROUPCARD
 Naar boven