service=1837 template=2 cached=1:20

Bij Marieke Haar & Make-Up

Over de partner
Bij Marieke haar & make-up is een kapper voor dames en heren en tevens kunt u er terecht voor kleding en accessoires. Zo bieden ze dameskleding in alle maten, maar ook sieraden en bovenkleding. Naast het verzorgen van professionele haarbehandelingen kunnen ze zelfs een feestkapsel met feestmake-up voor u regelen. En als u uw look helemaal compleet wilt maken, dan kunt u ook altijd nog kiezen voor de manicure of Shellac behandelingen bij Bij Marieke haar & make-up.

Het team verwelkomt u graag in de prachtige salon. De kapsters bieden een luisterend oor, gezelligheid, maken een praatje met u en laten u pas gaan als u 100% tevreden bent. Als u binnenkomt in de salon merkt u meteen dat er een gezellige en ontspannen sfeer hangt. Bij Marieke haar & make-up laten ze u zijn wie u bent, maar geven u wel een nieuwe, frisse look. Ook uzelf een verwenmoment geven met een mooie look? Kom dan eens gezellig langs!

Jouw voordeel met de waarderingspas Samen in Steenbergen
Kom met uw waarderingspas Samen in Steenbergen langs bij Bij Marieke Haar & Make-Up en profiteer van flinke korting op uw haarproducten. Bij Marieke geeft u met de waarderingpas 25% korting op een haar product i.c.m. een behandeling.

      

Openingstijden
Maandag: 14.00-20.00 uur
Dinsdag: 09.00-13.00 uur
Woensdag: 09.00-14.00 uur
Donderdag: 09.00-20.30 uur
Vrijdag: 09.00-17.00 uur
Zaterdag: 08.00-14.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Voorstraat 54
4681 AE Nieuw-Vossemeer

Telefoonnummer
0167 502 113

Email

Website
Bij Marieke Haar & Make-Up Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Steenbergen? Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.

      GROUPCARD
 Naar boven